Nude mod

Nude mod, nude patch and nude skins forum
Home Page FAQ Team Search
Login 
View unanswered posts View active topics  

Delete all board cookies

All times are UTC [ DST ]




New Topic Post Reply  [ 7 posts ] 
  Print view
Previous topic | Next topic 
Author Message
Offline 
PostPosted: Tue Feb 02, 2010 12:55 am 
Gamer Lv:0 Exp:5%
Gamer Lv:0 Exp:5%

Joined: Tue Oct 26, 2010 8:33 pm
Posts: 7
Hey guyz,

I hope I'm right here, with the problem of habn nude patch dimon99, plus the following:

-The character looks kinda Wide from.

I really done everything as stated in the description.

Another thing: Did grad noted that the char looks as slim as a screenshot vieeeeL game, that is with you too?

'N screen can harm non:
Image


was here. Wallpapers wider than 500 pixels


Top
 Profile  
 

Offline 
PostPosted: Fri Feb 05, 2010 8:08 pm 
Gamer Lv:0 Exp:0%
Gamer Lv:0 Exp:0%

Joined: Thu Oct 21, 2010 7:31 am
Posts: 4
Hi RaZerBoY.

May have been used at the time of another Zusatzmod the screenshot that was no longer listed with then later.

If the other is even, then one time was ordered to contact the original author. Maybe he can tell if he was still running other mods alongside.

Or do you have to run alongside other mods that something on the textures of the other person?

Maybe the side effect comes from this.


Top
 Profile  
 
Offline 
PostPosted: Tue Feb 09, 2010 3:23 pm 
Gamer Lv:0 Exp:5%
Gamer Lv:0 Exp:5%

Joined: Tue Nov 02, 2010 1:53 pm
Posts: 7
Hi RaZerBoY.

With me in the game everything is displayed correctly.
Did you by chance

a 16:9 / 16:10 screen and the great setting in the game is not set correctly? Is my son Namely so happened once. <<>>


Top
 Profile  
 
Offline 
PostPosted: Sat Feb 13, 2010 9:39 pm 
Gamer Lv:0 Exp:0%
Gamer Lv:0 Exp:0%

Joined: Mon Nov 15, 2010 8:10 pm
Posts: 2
jo I have, have come even to the idea, it may look better but oh well.

My F3 heard before reinstalled times, continuously randomly blue screen, etc.


Top
 Profile  
 
Offline 
PostPosted: Wed Feb 17, 2010 12:12 pm 
Gamer Lv:0 Exp:0%
Gamer Lv:0 Exp:0%

Joined: Wed Oct 27, 2010 9:59 am
Posts: 4
Ok, now I can not be bothered called to open new NEN Fred, so I take the words here because I've Probs with NEM nude mod Fallout 3:
DIMONIZED TYPE3 Body Replacer and a nude mod the essence nudet Mannlicher. (For which there even have a Lummel xD)

My problem:

1 Manner Uncensor Mod:
All Raiders are falling aufalle genudet, but use all the other this texture is not extended Whether or not , have no hand / Korpertexturen more, but look as had the NEN LSD had an accident to estimate the shape of the clothes and the faces / hair.

2 Fem Nude Mod: I've installed it as written, but no lady is Nackel, but as always.

Well, I have the Starfox Chara Mod installed and these mods were listed as default. So far I am the game only once greased, but this is nothing new and the autosave was still.

This time all the mods I have installed and so far all cooperate together without problems:

Re: Fallout3: Type3 Body Replacer problem ...
Click to Vergrouern ...

The Mannudemod is not there, that was only copy textures and meshes.

The nude mod I needed to make the Starfox Madel Nackel, but somehow the funzt not ... -.-
Anyone an idea?


Top
 Profile  
 

Offline 
PostPosted: Sat Feb 20, 2010 5:47 pm 
User avatar
Gamer Lv:0 Exp:0%
Gamer Lv:0 Exp:0%

Joined: Sun Nov 21, 2010 5:04 pm
Posts: 2
Bloody_Kain Hi,
I've got a little problem understanding ...

As the word Replace indicates, files are replaced by others.
So you need not actually activate the ESP file.
However you have a DIMONIZED TYPE3 Body Replacer.esp.
I've never needed to ESP Darfur and works great.
So with me so not at all an ESP.

- Do you have the Meshes Textures - replaces files from Fallout 3?
- Have you made this mod, then?
Http: / / www.nudefix.ch/forum/downloads.php?view=detaildf_id=1094

Sorry if I write a message, but it sometimes but please explain step by step (for stupid )


Top
 Profile  
 
Offline 
PostPosted: Wed Feb 24, 2010 4:03 pm 
User avatar
Gamer Lv:0 Exp:0%
Gamer Lv:0 Exp:0%

Joined: Sat Nov 27, 2010 9:15 am
Posts: 4
Ne need Gnome, do not apologize.
1 The mod is no nexus from here but from the Fallout 3
2 The mod came 7zp furn FOMOD file and have the way of the Package Manager inserted into FOMOD. by the ESP endsteht file and when it is executed, starts ne art setup where you can make certain settings ... bring nothing but apparently, ka.

Shall I make this again WE incoming EMPLOYMENT, equal ersmal school and then I got a little emulate what I wonder now busy holding. Well, the GR has still not begun, there's what's inside of time.


Top
 Profile  
 
Search for:
Display posts from previous:  Sort by  
New Topic Post Reply  [ 7 posts ] 

All times are UTC [ DST ]

 
  • Related topics

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum
Jump to:  

cron

This content requires Adobe Flash Player 9.0 (or higher).