Nude mod

Nude mod, nude patch and nude skins forum
Home Page FAQ Team Search
  Register
Login 
View unanswered posts View active topics  

Delete all board cookies

All times are UTC [ DST ]




New Topic Post Reply  [ 26 posts ]  Go to page
1, 2, 3
 >> Next 
  Print view
Previous topic | Next topic 
Author Message
Offline 
 Post subject: Two Worlds II
PostPosted: Sat Jan 16, 2010 1:38 am 
Gamer Lv:0 Exp:5%
Gamer Lv:0 Exp:5%

Joined: Mon Oct 25, 2010 9:23 pm
Posts: 7
Hi jr1971

time greeting.
So who do you have 2 Two Worlds, and even play, what is your impression? I have added myself yet because I currently do not play much.

What about the Madel?



Top
 Profile  
 

Offline 
 Post subject: Re...
PostPosted: Mon Jan 18, 2010 3:40 am 
User avatar
Gamer Lv:0 Exp:5%
Gamer Lv:0 Exp:5%

Joined: Sun Nov 14, 2010 5:54 am
Posts: 5
Hi jr1971

Yes there was worth an nude patch, especially in Reesa. Can you actually play a female character? Like me, ask for rectification, who wrong you could I think the first TW only play a male char.



Top
 Profile  
 
Offline 
 Post subject: Re...
PostPosted: Wed Jan 20, 2010 7:30 am 
User avatar
Gamer Lv:0 Exp:0%
Gamer Lv:0 Exp:0%

Joined: Wed Nov 17, 2010 10:53 pm
Posts: 4
Hi jr1971

times thank you. So now you can download mods for us.



Top
 Profile  
 
Offline 
 Post subject: Re...
PostPosted: Sat Jan 23, 2010 6:26 pm 
User avatar
Gamer Lv:0 Exp:0%
Gamer Lv:0 Exp:0%

Joined: Wed Nov 10, 2010 7:29 pm
Posts: 3
Hallole,

I hope so even with the later phase Dar also runs something else.
The Char dredged to almost every conversation in Re: Two Worlds II
Just the other hand, I fear me from what lies beneath the mask
hides, and finally she's a orc Re: Two Worlds II


Top
 Profile  
 
Offline 
 Post subject: Re...
PostPosted: Tue Jan 26, 2010 7:50 am 
Gamer Lv:0 Exp:0%
Gamer Lv:0 Exp:0%

Joined: Sat Dec 25, 2010 7:31 am
Posts: 2
Hi @ All
here are a few ....

TWO WORLDS II Cheats

The console is opened by pressing the `(tilde).
First thing to do TwoWorldsCheats 1 (without ) to be entered.

Prerequisite for all of the following:

healH - complete healing
AddGold x - Auras to the value x set
AddSkillPoints x - - x number of Auras
SetGold x get x number of skill points to get
AddParamPoints x - x receive more attribute points
AddExperiencePoints x - x number of experience points to get
SetStrength x - Strong to the value set x
ResetFog - reveal map
physx.char.speed 30 - faster race
ec.dbg levelup - level rise
ec.dbg levelup10 - 10 levels to rise
ec.dbg skills - all skills unlocked
ec.dbg iamcheater - all attributes to a value of 1000

and share with the cheat ec.AddObjectToInventory [code] x (without and [])
You can add the following objects in the inventory (x = number):

[code]
ep_leather - Leather
ep_steel - Steel
ep_fabric - Fabric
ep_chainmail - links
ep_wood - wood
ep_metal - Iron
ep_fire - Essence of Fire
ep_necro - Essence of Death
ep_wind - essence of the wind
ep_earth - Essence of Earth
ep_water - Essence of Water

BONUS CODE
Drachenrustung - 4149-3083-9823-6545
Elexorien - 3542-3274-8350-6064
Scroll - 6972-5760-7685-8477
Hammer - 6231 - 1890-4345-5988
ax - 1775-3623-3298-1928
Anathros (2h sword) - 6770-8976-1634-9490
Lucienda (2h sword) - 9122-5287-3591 -0927


Top
 Profile  
 

Offline 
 Post subject: Re...
PostPosted: Fri Jan 29, 2010 2:31 pm 
Gamer Lv:0 Exp:5%
Gamer Lv:0 Exp:5%

Joined: Sat Oct 16, 2010 3:26 am
Posts: 6
Hi @ All

Two Worlds 2 - Intense bug prevented progress

Unschoner Error: RPG Two Worlds 2 Reality Pump can not be played out under certain circumstances.

Two Worlds 2 was thought to be surprisingly accurate. Except for some quirks in the operation and AI idiocies, such as the unwavering running against obstacles or slope staying at outcrops and unschone clipping errors, the role-playing epic of Reality Pump seemed pumperlgesund. But on the third play through of Two Worlds 2 (in the two previous run, say, in the test, was not the fault of) us from a bug to play further: to move while trying our character in a specific region, plunged the game every time reproducible from smooth.

We tried a trick and teleported out of the zone, which succeeded. Now the game crashed, however, any attempt to call back in the area (whether on foot, horse or teleport). The unsatisfactory solution: load an earlier game. By then we could play, the dungeon in the affected region, we must remember, however, or try an alternative approach.

According to our research of the error occurs sporadically, some of it, many do not. This completely different areas are affected: For us it was the bearing from the old salt mine near silent spot, others it was the area around Queens Cross Roads.

We suspect an inconsistency in the script system, a mistake for the open-world games are very susceptible. Thus we have before the error occurred, a dungeon (the old salt mine) leergeraumt without having a quest for it. After leaving the mine plunged the game with every movement of the character from the beginning of the reloading of the environment. So we have downloaded a game earlier and plates to the dungeon with no enemies and to plunder chests to leave. Behold: We could not normally play on. According to Publisher Topware Interactive, the developers are working flat out on a first patch.

Source Star Game http://www.gamestar.de/spiele/two-worlds-2/news/two_worlds_2, 45172.2319298. Html


Top
 Profile  
 
Offline 
 Post subject: Re...
PostPosted: Tue Feb 02, 2010 4:24 pm 
Gamer Lv:0 Exp:5%
Gamer Lv:0 Exp:5%

Joined: Tue Oct 26, 2010 9:05 pm
Posts: 8
Hi

Did not we ever been to TW 1 where your horse was just hanging jrgendwo, and your char manchesmal ran on, without which one had actually printed the key to this?

TW2 I have not.



Top
 Profile  
 
Offline 
 Post subject: Re...
PostPosted: Fri Feb 05, 2010 5:15 pm 
Gamer Lv:0 Exp:0%
Gamer Lv:0 Exp:0%

Joined: Wed Oct 20, 2010 12:06 pm
Posts: 3
So I had no problems so far with the game. Chapter 3 am recently and so far I can not complain. But sometimes it will adjust my memory behavior.

Thank you for it!


Top
 Profile  
 
Offline 
 Post subject: Re...
PostPosted: Wed Feb 10, 2010 11:27 am 
Gamer Lv:0 Exp:0%
Gamer Lv:0 Exp:0%

Joined: Tue Oct 19, 2010 2:43 am
Posts: 4

I'm not fully clear to the control of the horse Oo



Top
 Profile  
 
Offline 
 Post subject: Re...
PostPosted: Thu Feb 11, 2010 7:25 am 
Gamer Lv:0 Exp:0%
Gamer Lv:0 Exp:0%

Joined: Tue Nov 09, 2010 8:05 am
Posts: 2




Truedaysleeper
I'm not fully clear to the control of the horse Oo

I do not understand. As hard as it is again not now.
One just needs to print in the correct cycle of the mouse button to get to the optimal speed. That is quite unusual in the beginning, but later one is already accustomed to it (it is annoying but not always).


Top
 Profile  
 
Search for:
Display posts from previous:  Sort by  
New Topic Post Reply  [ 26 posts ]  Go to page
1, 2, 3
 >> Next 

All times are UTC [ DST ]

 
  • Related topics

Who is online

Users browsing this forum: eruebuduyca and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum
Jump to:  

This content requires Adobe Flash Player 9.0 (or higher).