Nude mod

Nude mod, nude patch and nude skins forum
Home Page FAQ Team Search
Login 
View unanswered posts View active topics  

Delete all board cookies

All times are UTC [ DST ]




New Topic Post Reply  [ 98 posts ]  Go to page
 Previous << 
1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10
 >> Next 
  Print view
Previous topic | Next topic 
Author Message
Offline 
PostPosted: Wed Sep 22, 2010 9:49 pm 
Gamer Lv:0 Exp:5%
Gamer Lv:0 Exp:5%

Joined: Fri Oct 15, 2010 3:28 pm
Posts: 6
Hei people

Is it just me, or did you also Absturtz in Sacred 2 And this is not too tight.
No matter whether Vista or XP. May
to me, you do not know what this could be. Event. my character too much?

Thanks


Top
 Profile  
 

Offline 
PostPosted: Fri Sep 24, 2010 3:23 pm 
Gamer Lv:0 Exp:0%
Gamer Lv:0 Exp:0%

Joined: Sat Oct 23, 2010 12:51 pm
Posts: 4
Have you already installed the latest patches?
Maybe you muut your resolution and detail settings set a little lower. I like reading somewhere that there is desofteren crash when playing the game for the higher resolution and with the grout details.


Top
 Profile  
 
Offline 
PostPosted: Mon Sep 27, 2010 12:39 pm 
User avatar
Gamer Lv:0 Exp:0%
Gamer Lv:0 Exp:0%

Joined: Mon Nov 29, 2010 12:16 am
Posts: 3
Hei pokpos

Yes, could event. the settings are there because I have all the patches on it.
Funny thing is that I only Absturtz who I'm pretty far in the game. Something like that after the Golem, as these occur most frequently.
Even when I had to take that band member, was suddenly no more, always in the same place.
Will try once the settings to slow a bit, let's see what happens.


Top
 Profile  
 
Offline 
PostPosted: Wed Sep 29, 2010 2:32 pm 
Gamer Lv:0 Exp:0%
Gamer Lv:0 Exp:0%

Joined: Tue Feb 08, 2011 6:50 am
Posts: 1
How much RAM have you got it, and what operating system you drive? May well be because the RAM is also unsatisfying, just when you play on Vista.
Had such a similar problem with Oblivion. And permanent crash. I then again 1GB RAM had worried, and lo and behold, it funzt.


Top
 Profile  
 
Offline 
PostPosted: Fri Oct 01, 2010 7:19 pm 
Gamer Lv:0 Exp:0%
Gamer Lv:0 Exp:0%

Joined: Sat Oct 23, 2010 1:08 pm
Posts: 4
Hei pokpos

So with Vista I had this problem too.
I have 4GB RAM
My Nvidia GeForce GTX 280 Grafka gigabytes, this has been alone 1GB GDDR third
Think this had to reach safely. XP operating system I have again made it.
I thought my first, which runs the game linear, that the Absturtz come along, but I think this may indeed not be.
Very funny and also very annoying. I started again from scratch.


Top
 Profile  
 

Offline 
PostPosted: Sun Oct 03, 2010 7:14 pm 
User avatar
Gamer Lv:0 Exp:5%
Gamer Lv:0 Exp:5%

Joined: Tue Oct 26, 2010 5:59 am
Posts: 5




Hei pokpos

So with Vista I had this problem too.
I have 4GB RAM
My Nvidia GeForce GTX 280 Grafka gigabytes, this has been alone 1GB GDDR third
Think this had to reach safely. XP operating system I have again made it.
I thought my first, which runs the game linear, that the Absturtz come along, but I think this may indeed not be.
Very funny and also very annoying. I started again from scratch.


Even so will have a graphic card Very Happy .
got myself a GeForce 7900GTX only

I've never had Absturtz. And I also play all settings max except the AA, is known to me to 2X, otherwise everything on max. at 1280 * 1024 resolution.

However, I have only recently entered the 2nd act (People domain).


Top
 Profile  
 
Offline 
PostPosted: Tue Oct 05, 2010 11:59 pm 
Gamer Lv:0 Exp:5%
Gamer Lv:0 Exp:5%

Joined: Tue Oct 26, 2010 3:40 pm
Posts: 5
Hei

Yes, the card was expensive bag. For this money you get at Stegpc NEN brand new computer without an operating system.
But most of them have even their own operating system. Fortunately this was not hops when my water coolers had a leak.


Top
 Profile  
 
Offline 
PostPosted: Thu Oct 07, 2010 7:10 pm 
Gamer Lv:0 Exp:5%
Gamer Lv:0 Exp:5%

Joined: Tue Oct 26, 2010 9:05 pm
Posts: 8
Hossa, there have indeed been part of NEN. I have risen recently, a Radeon 4870 with 1GB GDDR5. The part is not bad.
Have you ever tried to screw down the settings?


Top
 Profile  
 
Offline 
PostPosted: Sun Oct 10, 2010 3:15 pm 
Gamer Lv:0 Exp:0%
Gamer Lv:0 Exp:0%

Joined: Tue Oct 26, 2010 4:50 am
Posts: 2
Hei pokpos

So I'm having the Quest Christmas Island in the works. Although ne shit - Quest, but whatever.
Ok, I'm in ne Yeti - Hollow stumbled, the chief guru called Walter. I knew there totgewurgt the Yeti, nor that it belongs to the Quest.
When I received the order specified in the said cave to get what Absturtz promptly.
So the game has already run a bit linear.
Have tried various settings, but in this cave, it brought nothing.
Lustig was only when I'm through, without killed a Yeti, I came back out the other location, without Absturtz.


Top
 Profile  
 
Offline 
PostPosted: Tue Oct 12, 2010 4:45 pm 
Gamer Lv:0 Exp:0%
Gamer Lv:0 Exp:0%

Joined: Wed Oct 20, 2010 12:06 pm
Posts: 3
Hmm, that's good then, quite a thing of the game software.
How exactly can I help but not because I have only Sacred Underworld. 2nd Part, we really wanted to have long since ever worried.


Top
 Profile  
 
Search for:
Display posts from previous:  Sort by  
New Topic Post Reply  [ 98 posts ]  Go to page
 Previous << 
1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10
 >> Next 

All times are UTC [ DST ]

 
  • Related topics

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum
Jump to:  

cron