Nude mod

Nude mod, nude patch and nude skins forum
Home Page FAQ Team Search
Login 
View unanswered posts View active topics  

Delete all board cookies

All times are UTC [ DST ]




New Topic Post Reply  [ 41 posts ]  Go to page
 Previous << 
1, 2, 3, 4, 5
 >> Next 
  Print view
Previous topic | Next topic 
Author Message
Offline 
PostPosted: Fri Jun 11, 2010 7:28 pm 
Gamer Lv:0 Exp:0%
Gamer Lv:0 Exp:0%

Joined: Sun Nov 07, 2010 5:30 pm
Posts: 4
Hi Audi Power

Enabling Screenshots and possible problems

1 Enable Screenshots
It is important that you vornehmt in the ini (the configuration file) Oblivion a setting that letting happen to store screenshots, assuming, should save the game itself, if the print button to print. For this purpose you go to the ini (Standardmauig found at: C: \ Documents and Settings \ [Your User Profile] \ My Documents \ My Games \ Oblivion \) to the entry bAllowScreenshots = 0. The 0 at the end of her changed into a 1st Screenshots are now possible in the game.

2 Problem: Anti Aliasing
It may, however, that it does not work this time. Normally appear in the screenshots scored Oblivionordner (eg in C: \ Program Files \ Bethesda Softworks \ Oblivion \) in bmp (bitmap) format. Are there still no screenshots available once you have it shot in the game with pressure can be due to anti-aliasing is enabled. Go into this case back into the game and checked up on the graphics settings, whether anti-aliasing is turned off, if not, then the entry is to accordingly. Mochtet you may still like to play with anti-aliasing, giving as many screenshots, so AA disabled in the game and then go to the settings of your graphics card driver. For Nvidia cards, the settings are accessible for the parlous state usually follows: Right-click exports to the desktop -> Properties -> Advanced -> tab graphics card. Can you set AA there accordingly, and it is not a driver and controlled by the game.

I hope it works out with you now ...


Top
 Profile  
 

Offline 
PostPosted: Wed Jun 16, 2010 12:44 pm 
User avatar
Gamer Lv:0 Exp:5%
Gamer Lv:0 Exp:5%

Joined: Mon Apr 05, 2010 9:00 pm
Posts: 8
Or you use an external program such as FRAPS. should be

To go there in any case.


Top
 Profile  
 
Offline 
PostPosted: Sat Jun 19, 2010 7:02 am 
User avatar
Gamer Lv:0 Exp:5%
Gamer Lv:0 Exp:5%

Joined: Tue Mar 02, 2010 6:00 pm
Posts: 5
So far I have my screens still with the Druvk / Print button done. then open paint and edit insert elections.

Win7 paint can also decently now store formats such as png;)

should work with the ini is the course enjoyable. then had problems with it, so I do not know if there has now done what.


Top
 Profile  
 
Offline 
PostPosted: Sun Jun 20, 2010 1:37 pm 
Gamer Lv:0 Exp:0%
Gamer Lv:0 Exp:0%

Joined: Fri Oct 22, 2010 8:39 pm
Posts: 1
Hi GodWood

Yes this is correct, I'll do so today, even on Win7 64, and this always works.
Have never charged me a program to be able to make screens. With Win7 you can even Videoabspielung make screens with this system, and I got XP on a black screen.



Top
 Profile  
 
Offline 
PostPosted: Thu Jun 24, 2010 10:45 pm 
User avatar
Gamer Lv:0 Exp:0%
Gamer Lv:0 Exp:0%

Joined: Fri Oct 29, 2010 4:13 am
Posts: 2
Hi
flap all the best with screenshots. Anyway had no AA enabled.
Where could the hinladen here because if I want to show you one?

Best thanks to Audi Power


Top
 Profile  
 

Offline 
PostPosted: Sat Jun 26, 2010 7:46 pm 
Gamer Lv:0 Exp:0%
Gamer Lv:0 Exp:0%

Joined: Thu Oct 21, 2010 7:31 am
Posts: 4
Hi Audi Power

You can post your pictures for example upload to the photo gallery.

Creating persohnliche There a user gallery and there,
Upload picture to place just your pictures.

The software is currently the easiest thing ...


Top
 Profile  
 
Offline 
PostPosted: Thu Jul 01, 2010 7:25 am 
Gamer Lv:0 Exp:5%
Gamer Lv:0 Exp:5%

Joined: Sun Oct 17, 2010 11:51 pm
Posts: 6




audi power has written the following: <<............ >> where I could hinladen that because if I want to show you one?

either in the gallery and then a link (shown after the upload picture below)


- or you slope directly below your post (new file upload facility
- somewhere or you ladst external high and then link it via the IMG function
-


Top
 Profile  
 
Offline 
PostPosted: Sun Jul 04, 2010 8:16 am 
Gamer Lv:0 Exp:0%
Gamer Lv:0 Exp:0%

Joined: Mon Oct 18, 2010 12:10 am
Posts: 3
hi
Have now Claudia's little secret part 2 loaded.
Unfortunately, I'm in the hotel basement no textures but only exclamation mark.
Is the mod still not ready or do I do something wrong.
I had installed Oblivion and Shivering Isles extra for because I thought the other Mods disturb it were.

Audi Power Nude Mod


Top
 Profile  
 
Offline 
PostPosted: Tue Jul 06, 2010 4:50 pm 
Gamer Lv:0 Exp:0%
Gamer Lv:0 Exp:0%

Joined: Mon Dec 20, 2010 5:31 am
Posts: 4
Hi audi power

Who did you yellow exclamation mark, you are missing either an additional - mod, or you have files placed in the wrong directory.



Top
 Profile  
 
Offline 
PostPosted: Thu Jul 08, 2010 1:23 am 
Gamer Lv:0 Exp:0%
Gamer Lv:0 Exp:0%

Joined: Tue Nov 23, 2010 3:07 am
Posts: 2
I've installed all the things I should and I'm also pretty sure everything is in its place.
If anyone log ne weiu solution or the problem is, please.

Audi Power Nude Mod


Top
 Profile  
 
Search for:
Display posts from previous:  Sort by  
New Topic Post Reply  [ 41 posts ]  Go to page
 Previous << 
1, 2, 3, 4, 5
 >> Next 

All times are UTC [ DST ]

 
  • Related topics

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum
Jump to:  

This content requires Adobe Flash Player 9.0 (or higher).